slidedown

Mesaj Presedinte Fondator

Stimati membri ai Camerei de Comert si Industrie Romano-Ucraineana

Imi face o deosebita placere sa va transmit salutul meu si sa va felicit pentru ca sunteti membri ai Camerei de Comert si Industrie Romano-Ucrainene.

Ca oameni de afaceri, sunteti, desigur, interesati in dezvoltarea relatiilor comerciale cu Ucraina, contribuind astfel la statornicirea unor relatii de prietenie cu aceasta tara vecina, cu interese politice si economice comune cu Romania.

Nimic nu este mai avantajos decat schimbul de marfuri peste frontiera, cu o tara prietena, de religie comuna, interesata in dezvoltarea relatiilor, pe multiple planuri, cu Romania.

Nici un efort nu este prea mare, daca dorim cu adevarat sa dezvoltam relatiile comerciale cu Ucraina, sa realizam un schimb de marfuri reciproc avantajos, in beneficiul ambelor tari.

In acest scop, incercam – si sper ca vom reusi – sa dezvoltam, pe multiple planuri, activitatea Camerei de Comert si Industrie Romano-Ucrainene, sa aducem la cunostinta firmelor comerciale din cele doua tari, prin mijloace moderne, cererile de oferta si disponibilitatile de ofertare, contribuind astfel la dezvoltarea relatiilor economice dintre Romania si Ucraina.

Sunt de parere, si cred ca nu gresesc, ca schimbul de marfuri dintre Romania si Ucraina va creste continuu, daca se dezvolta si activitatea Camerei de Comert si Industrie, daca ambele parti manifesta acelasi interes.

In aceasta activitate, va doresc succes deplin si ma angajez, ca intreaga activitate a Camerei sa fie continuu dezvoltata, in beneficiul membrilor sai.

 

Cu stima,

Nicolae Dragoiu-Dragoman
Presedinte Fondator