slidedown

Mesaj Ambasador

Excelenta Sa, Ambasadorul Extraordinar si Plenipotentiar al Ucrainei in Romania, dl. Markian KULYK a transmis Camerei de Comert si Industrie Romano-Ucrainene un MESAJ de calduroase felicitari si urari de mai bine!

Ambasadorul Extraordinar si Plenipotentiar al  Ucrainei in Romania

Stimate Doamne, stimati Domni,

Sunt bucuros sa ma folosesc de prilejul aparitiei web-site-ului Camerei de Comert si Industrie Romano-Ucrainene, pentru a ma adresa tuturor celor care il vor vizita.

Astazi, in jurul Camerei au fost atrase peste 40 de organizatii si firme dintre cele care activeaza pe piata ucraineana, dar eu nadajduiesc ca numarul agentilor economici pe aceasta piata va creste zilnic, asemanator cu cresterea interesului reciproc a business-urilor dintre cele doua tari.

Este unanim recunoscuta importanta cooperarii economice dintre doua tari vecine, care au un imens potential de proiecte comune, atat in sfera relatiilor bilaterale si regionale, cat si cea a relatiilor pe plan multilateral. In acest context, tocmai astfel de organizatii civice, cum este si Camera de Comert si Industrie Romano-Ucraineana, sunt o “punte” de legatura intre societati comerciale si oameni de afaceri care contribuie atat la mai buna informare reciproca despre interesele si posibilitatile fiecarei parti, cat si la stabilirea unor contacte de afaceri intre parteneri si a unor relatii interpersonale benefice.

De astazi, web-site-ul CCIRU va contribui direct la ridicarea nivelului de informare a reprezentantilor cercurilor de afaceri, care vor putea, intotdeauna, gasi aici si obtine o informatie utila, fie cu caracter general, fie referitor la afaceri comerciale concrete din Ucraina si Romania.

In ajunul Sarbatorilor de Craciun si Anul Nou, doresc din suflet sa urez conducerii Camerei de Comert si Industrie Romano-Ucrainene, tuturor membrilor acesteia, angajatilor si familiilor lor dragi multa sanatate, noroc, fericire personala, o buna dispozitie sarbatoreasca si, bineinteles, succes in afaceri si in dezvoltarea activa a parteneriatului de afaceri ucraineano-roman, succes care va contribui, sunt sigur, la intarirea economiilor ambelor tari si la cresterea nivelului de trai al cetatenilor.

Pe acest drum, Ambasada Ucrainei in Romania va sprijini permanent activitatea Camerei.

E. S. Markian Kulyk
Ambasadorul Extraordinar si Plenipotentiar al Ucrainei in Romania