slidedown

Invitatie la Rivne pentru firme romanesti – 19.03.2013

Camera de Comert Bilaterala Romano-Ucraineana (CCBRU), in colaborare cu Ambasada Ucrainei la  Bucuresti, au placerea sa va aduca la cunostinta ca in perioada 19-22 martie 2013, va organiza o misiune economica si participare la o expozitie de prezentare si vanzare de produse romanesti in Ucraina, regiunea Rivne, la invitatia Domnului Mykola Iaroschuk  – Presedintele Camerei de Comert si Industrie Rivne, cu participarea reprezentantilor Camerei de Comert si Industrie Lutsk.

Evenimentul se va desfasura la Palatul de Cultura “Chimistul“ din orasul Rivne si la Camera de Comert  si Industrie Rivne.

Regiunea Rivne se afla in nord-vestul Ucrainei, la granita cu Republica Belarus si in apropiere de Polonia, oferind multe oportunitati de afaceri pentru firme, atat prin ceea ce ofera regiunea (aici se afla cel mai mare Institut de cercetari pentru epurarea apelor, industria chimica-ingrasaminte, industria constructiilor de masini, industria usoara, alimentara ), cat si prin deschiderea catre tarile invecinate.

Invitam firmele romanesti,care doresc sa isi promoveze produsele sau serviciile pe piata ucraineana sau sa initieze noi actiuni de cooperare bilaterala sa participe la aceasta importanta actiune.

Deplasarea se va efectua cu transportul propriu , costul de expunere pentru 10 mp fiind de 700 Euro/firma, la care se adauga masa si cazarea, ce vor fi suportate de fiecare particpant in parte.

Pentru agentii economici romani, care doresc sa identifice parteneri in regiunea Rivne, si pentru care se vor organiza intilniri bilaterale, costul de participare la eveniment este de 350 Euro, la care se adauga masa si cazarea.

In cazul in care vor exista mai multe solicitari, CCBRU poate organiza transportul in comun, cu autocar Bucuresti-Rivne (830 km) si retur.

Precizam ca pentru Ucraina nu este necesara viza

In speranta ca veti fi interesati sa luati parte la acest important eveniment, avand in vedere timpul scurt pentru organizare si informare a partenerilor din Ucraina, va rugam sa confirmati participarea dvs. prin completarea formularului de participare (CLICK AICI) si transmiterea acestuia pina cel tirziu in data de 27 februarie 2013, prin e-mail cciru.cciru@gmail.com, persoana de contact doamna Marianna Mihaileanu-secretar general al CCBRU, tel.mobil 0721 115 163 sau 0767 914 036. Plata se face in cont IBAN: RO61BRDE441SV49718684410, deschis la BRD, Agentia Piata Constitutiei, Bucuresti.

Pentru alte informatii legate de eveniment, va puteti adresa doamnei Marianna Mihaileanu, Secretar General al Camerei de Comert Bilaterale Romania-Ucraina, la tel. 021-310.40.51, mobil 0721115163 sau 0767914036, sau prin e-mail: cciru.cciru@gmail.com.

Cu speranta ca cele de mai sus corespund intereselor dvs. de afaceri, asteptam cu interes confirmarea participarii dvs. si va asiguram de intregul nostru sprijin

PROGRAM

MISIUNE ECONOMICA LA RIVNE

18-23 MARTIE 2013

 

18 martie – plecare individuala spre Rivne/Ucraina

                   – sosire la Rivne, cazare la hotel Mir

19 martie – aranjare stand in expozitie

20 martie – deschiderea oficiala a expozitiei si a intalnirilor de afaceri

21 martie – expozitie si continuarea intalnirilor de afaceri

22 martie – expozitie  si vizite individuale  la firmele ucrainiene cu care s-au

                       stabilit contacte in zilele anterioare

23 martie –  plecare spre Romania

Lasa un raspuns

Trebuie sa fiti logat pentru a lasa un comentariu.