slidedown

Despre noi

Camera de Comert si Industrie Romano-Ucraineana (CCIR-U)

Am luat fiinta in anul 1993 ca organizatie neguvernamentala, nonprofit,cu personalitate juridica,creata in scopul promavarii si dezvoltarii relatiilor economice, comerciale, de cercetare tehnico-stiintifica si cooperare intre comunitatile de afaceri din Romania si Ucraina.

Camera de Comert si Industrie Romano-Ucraineana [..] o “punte” de legatura intre societati comerciale si oameni de afaceri care contribuie atat la mai buna informare reciproca despre interesele si posibilitatile fiecarei parti, cat si la stabilirea unor contacte de afaceri intre parteneri si a unor relatii interpersonale benefice.

E. S. Markian Kulyk - Ambasadorul Extraordinar si Plenipotentiar al Ucrainei in Romania

CCIR-U a pus bazele unui sistem informational propriu, specializat pe cele doua piete, ca si pe pietele Federatiei Ruse si ale tarilor CSI, a incheiat Acorduri de colaborare si de parteneriat cu ONG-uri similare si a devenit membra activa a Camerei de Comert si Industrie a Romaniei si a Uniunii Nationale a Camerelor de Comert Bilaterale din Romania.

Schimbul de marfuri dintre Romania si Ucraina va creste continuu [..] daca ambele parti manifesta acelasi interes.
Nicolae Dragoiu-Dragoman
Presedinte CCIR-U

De asemenea, in activitatea cotidiana a CCIR-U avem grija sa atragem, permanent, personalitati importante din viata economica, politica, sociala si culturala a celor doua tari, experti si societati comerciale din diferite domenii de activitate, astfel incat agentii economici-membri ai Camerei sa aiba toate posibilitatile sa valorifice oportunitatile existente pe cele doua piete.

CCIR-U si-a creat o puternica Banca de date si un extins sistem de relatii cu organizatii si institutii publice abilitate sa ajute la dezvoltarea si amplificarea relatiilor economice si de afaceri romano-ucrainene.

Toate aceste facilitati, create in timp, CCIRU le pune la dispozitia membrilor sai, prin serviciile specializate pe care le ofera acestora, uneori gratuit, alteori cu reduceri de pina la 50%.